Fietsroutes online uitstippelen

U bent hier

Home > Fietsroutes online uitstippelen

Wanneer

do, 24/10/2019 - 19:30 - 22:30
Voeg toe aan kalender2019-10-24 19:30:002019-10-24 22:30:00GMT+01:00Fietsroutes online uitstippelenMerenstraat 19 3080 Tervuren

Waar

Pachthof Stroykens
Merenstraat 19
3080 Tervuren

Prijzen

Prijs - 17.00
Reductieprijs - 13.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 196290

Op het internet vind je heel wat leuke fietsroutes. We bekijken samen het aanbod in Vlaanderen. Met alles erop en eraan: waar je kan starten en eventueel je wagen kan achterlaten, welk plekje ideaal is om even bij te tanken, welke bezienswaardigheden er zoal zijn ... Aan jou de keuze of je een uitgewerkte fietsroute volgt of er zelf een uitstippelt. Voor smartphone en tabletgebruikers die eropuit willen met de fiets!

Praktische info:

1. Om praktische redenen beperken we deze cursus tot eigenaars van een smartphone of tablet waarop een Android besturingssysteem staat of het IOS van Apple.

Een Android toestel heeft normaal gezien een app aan boord die Google Play heet. Een IOS-toestel heeft het bekende appeltje als logo op het toestel staan. Check bij twijfel eventueel de verkoper of schenker van je toestel.

2. Stuur bij inschrijving het merk en type van je toestel naar: apptijdPV@vormingplusob.be.

3. Om apps te kunnen downloaden heb je een Apple-ID (Apple toestellen) of een Google-account (Androïd) nodig. Probeer dit op voorhand in orde te brengen en breng de logingegevens van deze account mee naar de activiteit.

4. Let op! Sommige van de getoonde apps zijn voor gebruikers van Apple-toestelen niet gratis. De prijs is wél heel democratisch. Ga ervan uit dat je met 1 é 2 euro per app toekomt.

Partners:

Pachthof Stroykens

Over de begeleiding:

Peije Van Klooster
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.