Fietsreparaties voor beginners

U bent hier

Home > Fietsreparaties voor beginners

Wanneer

za, 28/03/2020 - 14:00 - 17:00
Voeg toe aan kalender2020-03-28 14:00:002020-03-28 17:00:00GMT+01:00Fietsreparaties voor beginnersKortrijksebaan 4 3220 Holsbeek

Waar

LDC De Sprankel
Kortrijksebaan 4
3220 Holsbeek

Prijzen

Prijs - 13.00
Reductieprijs - 10.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 206555

Kleine reparaties aan je fiets? Dat doe je voortaan zelf! Een lekke band plakken, een buitenband wisselen, remblokjes vervangen, je remmen afstellen, je ketting schoonmaken en smeren, je zadel of stuur goed zetten ... Niet alleen handig voor thuis, maar ook voor onderweg! Midas - de rijdende fietsenmaker van Das Fietst - leert je de kneepjes van het vak. Breng zeker je eigen fiets mee. Dan hoeft het niet bij een demo te blijven!

Praktische info:

Als je zélf wat steeksleutels, schroevendraaiers , een tang, bandenlichters, een fietspomp hebt, breng die dan zeker mee.

Deze activiteit sluit aan bij het duurzaamheidstraject LAB Wingevallei. Op www.lab2020.be ontdek je het volledige programma in Oost-Brabant.

Partners:

LDC De Sprankel

Over de begeleiding:

Midas De Pré
Deze activiteit is bijna volzet. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.