Fiets- en wandelroutes online uitstippelen

U bent hier

Home > Fiets- en wandelroutes online uitstippelen

Wanneer

di, 10/03/2020 - 19:30 - 22:30
Voeg toe aan kalender2020-03-10 19:30:002020-03-10 22:30:00GMT+01:00Fiets- en wandelroutes online uitstippelenDorpsplein 35 3470 Kortenaken

Waar

Gemeentehuis Kortenaken
Dorpsplein 35
3470 Kortenaken

Prijzen

Prijs - 17.00
Reductieprijs - 13.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 206423

Ben je een fervente fietser of wandelaar? Plan je een kort tripje of een meerdaagse inspanning? Alleen of in groep? We demonstreren enkele erg handige websites die het mogelijk maken om online een tocht uit te stippelen. Je onderzoekt het samenspel tussen plannen op de computer en navigeren op het terrein met je smartphone of tablet. Je maakt gebruik van bestaande routes en leert wat tracking is. Je leert ook het systeem van knooppunten gebruiken. Het aantal kilometers en hellingen hou je strak in de hand en je vermijdt drukke en onveilige wegen. Eindeloos recreatief plezier gegarandeerd.

Praktische info:

Je brengt je eigen Windows 10 laptop mee of reserveert er één via deze link: https://www.vormingplusob.be/laptop-voor-10-03-2020

Partners:

Cultuurdienst Gemeente Kortenaken
Altijd Geslaagd Zuid-Hageland

Over de begeleiding:

Anne Van Der Planken
Deze activiteit is bijna volzet. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.