Expeditie Sterkendries: Battle4life

U bent hier

Home > Expeditie Sterkendries: Battle4life

Wanneer

ma, 04/02/2019 - 20:00 - 22:30
Voeg toe aan kalender2019-02-04 20:00:002019-02-04 22:30:00GMT+01:00Expeditie Sterkendries: Battle4lifeBosstraat 1 3060 Bertem

Waar

Bibliotheek Bertem
Bosstraat 1
3060 Bertem

Prijzen

Prijs - 12.00
Reductieprijs - 9.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 196029

Guido Sterkendries is een eco-natuurfotograaf met internationale faam. Hij wil zo veel mogelijk toehoorders sensibiliseren rond de klimaatwijziging. Zowel in het Amazonewoud als elders in de wereld raakt de natuur in onevenwicht en worden biotopen in ijltempo vernietigd door o.a. massale ontbossing. Vandaag zet hij - samen met zijn gezin - zijn Amazone-ervaring om in ecologische projecten in de eigen omgeving. Hij heeft veel aandacht voor biodiversiteit en hoe je in je dagelijkse leven een positieve bijdrage levert aan het behoud ervan.

Praktische info:

Na afloop van deze interactieve avond met fenomenale beelden, maak je kans op een van de drie fotoposters die we verloten onder de deelnemers. 

Partners:

Altijd Geslaagd Zuid-Dijleland
Bibliotheek Bertem

Over de begeleiding:

Guido Sterkendries
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.