Is er iets wat je tegenhoudt om je in te schrijven voor een cursus?

U bent hier

Home > Meest gestelde vragen > Is er iets wat je tegenhoudt om je in te schrijven voor een cursus?
 • Heb je iets extra’s nodig om het je makkelijker te maken om onze cursussen te volgen? Bijvoorbeeld een groter lettertype van de cursus, meer pauzes, een tolk gebarentaal,… Of moet je af en toe eens kunnen bewegen? Bang dat het niveau te hoog zal liggen? Last van chronische vermoeidheid, ASS, dyslexie, of iets anders wat het jou moeilijk maakt? Geef ons een seintje en samen zoeken we naar een oplossing.
 • Is het moeilijk om je op voorhand vrij te maken voor een activiteit? Ken je je uurrooster pas later? Heb je goede en slechte dagen, bijvoorbeeld door een ziekte?  Laat het ons weten voor je inschrijft en wij zorgen dat je het inschrijvingsgeld terugkrijgt als het je niet lukt om te komen.
 • Vormingplus Oost-Brabant wil daarnaast aan iedereen een betaalbare prijs aanbieden. We hanteren dan ook twee tarieven: 
  • het standaardtarief
  • het reductietarief (25% vermindering op het standaardtarief indien dit groter is dan 8€)
   Heb je een werkloosheidsuitkering,  een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren. 
   Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs. 

Is er iets wat jou tegenhoudt om je in te schrijven voor een cursus? Laat het ons weten, wij proberen een oplossing te zoeken. Je kan vrijblijvend contact opnemen met Tiny op tiny.alaerts@vormingplusob.be of 016/244 721.

  GRATIS BROCHURES

  Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief

  You must have Javascript enabled to use this form.