Energiebesparende klussen

U bent hier

Home > Energiebesparende klussen

Wanneer

di, 12/03/2019 - 19:30 - 22:30
Voeg toe aan kalender2019-03-12 19:30:002019-03-12 22:30:00GMT+01:00Energiebesparende klussenStationsstraat 29 3400 Landen

Waar

Stadhuis Landen
Stationsstraat 29
3400 Landen

Prijzen

Prijs - 12.00
Reductieprijs - 9.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 196171

Weg met die hoge energierekening! In deze demo krijg je tips voor een beter gebruik van je toestellen. Bart legt uit welke voordelen een hoogrendementsketel biedt en hoe het zit met een open haard. Je komt daarnaast meer te weten over het ventilatiesysteem D en de categorieën (A+, A++ …) op (af)wasmachines. En tot slot: eenvoudige ingrepen mét effect zoals een spaardouchekop, isolatie van leidingen en spaar- of ledlampen. Doel: minder water, gas en elektriciteit verbruiken. Ziezo, nu kan je thuis aan de slag. Goed voor je portemonnee en het milieu!

Praktische info:

Activiteit LAB ZUID-Hageland. LAB-café met traktatie inbegrepen.

Partners:

Cultuurdienst Gemeente Landen
Relaks vzw

Over de begeleiding:

Bart De Blaes
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.