Eetbaar groen in de natuur

U bent hier

Home > Eetbaar groen in de natuur

Wanneer

di, 05/05/2020 - 18:30 - 21:30
Voeg toe aan kalender2020-05-05 18:30:002020-05-05 21:30:00GMT+01:00Eetbaar groen in de natuurWijngaardstraat 1 3070 Kortenberg

Waar

GC Colomba
Wijngaardstraat 1
3070 Kortenberg

Prijzen

Prijs - 17.00
Reductieprijs - 14.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 206302

Niets zo leuk als de natuur intrekken op zoek naar eetbaar groen! In de lente is er een rijk aanbod van jonge brandnetels, paardenbloemblaadjes, daslook ... In de zomer kan je slaatjes opvrolijken met eetbare bloemen. Al dat natuurgroen heeft niet alleen een specifieke smaak, vaak is het ook goed voor de gezondheid.

Op deze avondwandeling trek je door de groene omgeving rond GC Colomba. Het Plantsoenbos heeft prachtige oude bomen en in het park van de abdij vinden we een schat aan kruiden en bloemen. Herboriste An Schellekens vertelt hoe we al dat eetbare groen lekker en nuttig kunnen verwerken. Ook de gezondheidsbevorderende werking van de kruiden komt aan bod. Als afsluiter smul je van een seizoensdrankje met iets lekkers bij.Praktische info:

Afspraak aan de parking van G.C. Colomba, Wijngaardstraat 1, 3070 Kortenberg.
De prijs is inclusief hapje en drankje ter waarde van 4 euro.

Partners:

Cultuurdienst Kortenberg
Altijd Geslaagd Zuid-Dijleland

Over de begeleiding:

An Schellekens

gezondheidsbegeleidster (herboriste), www.lavend-an.be

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.