Een voedselbos in jouw tuin? -online-

U bent hier

Home > Een voedselbos in jouw tuin? -online-

Wanneer

ma, 15/02/2021 - 19:30 - 21:30
Voeg toe aan kalender2021-02-15 19:30:002021-02-15 21:30:00GMT+01:00Een voedselbos in jouw tuin? -online-je eigen huis Online via Zoom of een ander platform

Waar

bij je thuis -online-
je eigen huis
Online via Zoom of een ander platform

Prijzen

Prijs - 8.00
Reductieprijs - 6.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 216781

Voedselbossen zijn hip. Ze worden voorgesteld als dé oplossing voor diverse milieuproblemen.


Maar wat zijn voedselbossen nu precies? Hoe zien ze eruit? Hoe werken ze? Kun je zelf een voedselbos aanplanten of zijn voedselbossen bedoeld voor landbouwers met meerdere hectaren grond? Zijn voedselbossen werkelijk zo heilzaam als verkondigd wordt? Of zit er een addertje onder het gras? Ontdek het in deze online cursus!


Begeleidster van dienst is voedselbosdocente Sandra Vermeiren van Aardebloesem. Als lesgeefster is zij verbonden aan voedselbos De Nieuwe Hof in Sint-Truiden.

Praktische info:

Dit is een online activiteit.
Een aantal dagen voor de activiteit ontvang je via e-mail een herinneringsmail met de Zoom-link om deel te nemen aan het online gesprek. Zorg dat je Vormingplus toevoegt aan je contacten zodat je deze mail niet mist.

Ondervind je problemen om deel te nemen of in te loggen, stuur een mailtje naar info@vormingplusob.be en Ann helpt je verder.

Partners:

Aardebloesem

Over de begeleiding:

Sandra Vermeiren
Deze activiteit is bijna volzet. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.