Een eetbare siertuin - online -

U bent hier

Home > Een eetbare siertuin - online -

Wanneer

do, 28/01/2021 - 19:30 - 21:30
Voeg toe aan kalender2021-01-28 19:30:002021-01-28 21:30:00GMT+01:00Een eetbare siertuin - online -je eigen huis Online via Zoom of een ander platform

Waar

bij je thuis -online-
je eigen huis
Online via Zoom of een ander platform

Prijzen

Prijs - 8.00
Reductieprijs - 6.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 216782

Een eetbaar paradijs van je tuin maken. Wie wil dat niet. Maar hoe begin je er aan? Alexander van Haal meer uit je tuin vzw helpt je op weg en heeft het in deze sessie over bekende en minder bekende eetbare gewassen en vooral heel veel trucjes om op een beperkte oppervlakte heel veel lekkers uit je tuin te halen.

Praktische info:

Dit is een online activiteit.
Een aantal dagen voor de activiteit ontvang je via e-mail een herinneringsmail met de Zoom-link om deel te nemen aan het online gesprek. Zorg dat je Vormingplus toevoegt aan je contacten zodat je deze mail niet mist.

Partners:

Haal meer uit je tuin vzw

Over de begeleiding:

Alexander Kerbusch

Haal meer uit je tuin vzw

Deze activiteit is volzet. Als je inschrijft, kom je op de wachtlijst

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.