Duurzame Demowoning in Tienen

U bent hier

Home > Projecten > Duurzame Demowoning in Tienen

Net zoals in veel andere Vlaamse steden staan in ook in Tienen nog heel wat verouderde woningen. Deze huizen zijn niet duurzaam en niet energievriendelijk. Vaak is het ook niet erg gezond om er in te wonen. Dat moet beter kunnen.

Een breed samenwerkingsverband - getrokken door het RISO - heeft zo’n traditionele arbeiderswoning tijdelijk als ‘demo-woning’ ingericht. Als bezoeker kan je er met eigen ogen komen vaststellen dat je met een stevige make-over in zulke huizen echt veel kan bereiken. Isoleren, herstellen, vernieuwen ... vele ingrepen zijn mogelijk. En op termijn bespaar je natuurlijk heel wat kosten.

De demowoning ligt langs de Sint Truidensesteenweg op nummer 28. Vanaf 21 september kan je er -op afspraak- een kijkje komen nemen. Mail hiervoor naar: philippe.boone [at] risovlb.be. Vormingplus Oost-Brabant organiseert in deze woning ook een reeks praktijkcursussen en lezingen. Klik hier voor een overzicht.

Periode: 
september, 2016 tot februari, 2017

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.