Dr Elektro: Elektrische voedingen herstellen

U bent hier

Home > Dr Elektro: Elektrische voedingen herstellen

Wanneer

vr, 13/11/2020 - 19:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2020-11-13 19:00:002020-11-13 22:00:00GMT+01:00Dr Elektro: Elektrische voedingen herstellenPaul van Ostaijenlaan 22-24 3001 Heverlee

Waar

Vormingplus Oost-Brabant
Paul van Ostaijenlaan 22-24
3001 Heverlee

Prijzen

Prijs - 10.00
Reductieprijs - 7.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 206694

Een elektrisch apparaat laat het afweten? Vaak is de elektrische voeding de boosdoener. In deze sessie leer je hoe je dat uitzoekt en het defect aanpakt. Na basisinfo rond herstellen, zoomen we in op de werking van elektrische voedingen: batterijen, transformatoren ... Je hebt wel best een basiskennis elektriciteit. Misschien krijg je de smaak te pakken om na corona mee te herstellen? Via het online platform Repair Connects of in een Repair Café in de buurt?

Dr Elektro, you've got the power!


I.s.m. Maakbaar Leuven.

Praktische info:

Heb je een defect toestel dat vrij makkelijk te repairen is, breng het dan mee (voorzie zelf het wisselstuk). Heb je daar vragen over, stuur die dan door naar info@vormingplusob.be en wij bezorgen ze op voorhand aan de begeleider. Meer ingewikkelde reparaties kunnen in deze sessie niet uitgevoerd worden. Daarvoor verwijzen we je graag door naar een Repair Café.

Vanuit ons engagement in het netwerk Maakbaar Leuven creëren we leeromgevingen waarin om mensen op een laagdrempelige manier leren herstellen.

Breng zeker je mondmasker mee, dat is verplicht.
Wij zorgen voor handgel.
www.vormingplusob.be/samen-houden-we-het-corona-veilig

Partners:

Over de begeleiding:

Tom Van Breussegem
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.