DIY pakjes schitterend inpakken

U bent hier

Home > DIY pakjes schitterend inpakken

Wanneer

do, 12/12/2019 - 20:00 - 22:30
Voeg toe aan kalender2019-12-12 20:00:002019-12-12 22:30:00GMT+01:00DIY pakjes schitterend inpakkenBeekstraat 25 3070 Kortenberg

Waar

OC Berkenhof (LDC Kortenberg)
Beekstraat 25
3070 Kortenberg

Prijzen

Prijs - 17.00
Reductieprijs - 12.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 196282

Een geschenk origineel verpakken? Doe inspiratie op tijdens deze workshop! Je maakt een prachtig pakje, versierd met verschillende materialen. Ook cadeautjes met minder evidente vormen vergeten we niet. Een fles lekkere wijn ziet er voortaan heel bijzonder uit! En je 'enveloppeke' met geld? Dat wordt een echt kunstwerkje. Laat die feestjes maar komen, na deze workshop kan je inpakken als een pro.

Praktische info:

Meebrengen: voorwerpen die je wil inpakken, washi tape, plakband, schaar, lintjes, knoopjes, gedroogde planten en kruiden, allerhande papieren, touw, stiften/potloden, garen, naald, WC rolletjes, krantenpapier …
Materialen € 3 inbegrepen.

Partners:

Over de begeleiding:

Irina Van Goethem
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.