Digital detox: creëer meer rust en ruimte in je hoofd

U bent hier

Home > Digital detox: creëer meer rust en ruimte in je hoofd

Wanneer

wo, 16/10/2019 - 19:00 - 21:00
Voeg toe aan kalender2019-10-16 19:00:002019-10-16 21:00:00GMT+01:00Digital detox: creëer meer rust en ruimte in je hoofdProvinciebaan 2 3110 Rotselaar

Waar

Bibliotheek Rotselaar
Provinciebaan 2
3110 Rotselaar

Prijzen

Prijs - 8.00
Reductieprijs - 6.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 196319

Vind je ook dat je te veel tijd doorbrengt voor een scherm? Verlang je naar meer rust en tijd voor jezelf, maar lukt dat niet? Voel je je overweldigd door de voortdurende stroom aan informatie die binnenkomt? Wil je minder tijd verspillen aan je smartphone, computer en sociale media? Dan is het tijd voor een digitale detox! In deze interactieve lezing vertelt Leni over haar eigen ervaringen met digitaal detoxen en hoe mindfulness helpt om minder afhankelijk en verslaafd te zijn. Ook krijg je enkele concrete tips om beter om te gaan met de verleidingen van de digitale wereld.

Partners:

Over de begeleiding:

Leni Cellini
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.