Buurderij Kortenberg: feestmarkt + workshop groenten bewaren

U bent hier

Home > Buurderij Kortenberg: feestmarkt + workshop groenten bewaren

Wanneer

do, 11/06/2020 - 17:30 - 21:00
Voeg toe aan kalender2020-06-11 17:30:002020-06-11 21:00:00GMT+01:00Buurderij Kortenberg: feestmarkt + workshop groenten bewarenGemeentehuisstraat 11 3078 Everberg

Waar

OC Oud Gemeentehuis
Gemeentehuisstraat 11
3078 Everberg

Prijzen

Prijs - 15.00
Reductieprijs - 11.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 206460

De Buurderij van Kortenberg viert feest! Kom je mee genieten? Tijdens de markt gaan we aan de slag met de lekkere groenten die de lokale producenten er aanbieden. We kopen ze eerst samen en vervolgens leggen we ze op in 't zuur of maken er een chutney van. Prima om de oogst langer te bewaren én nieuwe smaken te ontdekken! Ieder neemt een potje groenten, een potje tomatenchutney en de bijhorende recepten mee naar huis. Je krijgt ook proevertjes aangeboden, waaronder een homemade pickels. Ontdek hoe leuk, makkelijk en smakelijk deze ambachtelijke bereidingen zijn. Groenten van bij ons: gezond en echt lekker!

Praktische info:

Inbegrepen: alle ingrediënten en brood met proevertje.
Meebrengen: schort, snijmesje en snijplank, bestek, 2 lege confituur potjes met metalen deksel met inhoud 350 gr.
Deze activiteit sluit aan bij het duurzaamheidstraject LAB Zuid-Dijleland. Op www.lab2020.be ontdek je het volledige programma in Oost-Brabant.

Partners:

Ann Koekepan

Over de begeleiding:

Trefwoorden: Lab 2020, LAB Kortenberg
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.