Biodiversiteit in de ecologische tuin: water, poelen en wadi's -online-

U bent hier

Home > Biodiversiteit in de ecologische tuin: water, poelen en wadi's -online-

Wanneer

di, 23/02/2021 - 19:30 - 21:30
Voeg toe aan kalender2021-02-23 19:30:002021-02-23 21:30:00GMT+01:00Biodiversiteit in de ecologische tuin: water, poelen en wadi's -online-je eigen huis Online via Zoom of een ander platform

Waar

bij je thuis -online-
je eigen huis
Online via Zoom of een ander platform

Prijzen

Prijs - 8.00
Reductieprijs - 6.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 216777

Herbergen stilstaande waters diepe gronden ...of zijn ze rijk aan leven?! Water maakt onlosmakelijk deel uit van een gevarieerde leefomgeving. Zowel stromend als stilstaand water in het buitengebied barsten van het leven zodra de waterkwaliteit voldoende hoog is. Maar ook in de ecologische tuin heeft water een plaats, zeker met het vooruitzicht van langere en intensere droge periodes door de klimaatopwarming.


Als derde en laatste deel in de reeks 'Biodiversiteit in de ecologische tuin' geeft deze online sessie inkijk in de meerwaarde van waterige elementen. Van waarop je moet letten bij de aanleg tot onderhoudstechnische tips. Zoals altijd haalt Kevin Lambeets van Zeis en Bijl daarbij zijn inspiratie uit natuurbescherming.  

Praktische info:

Dit is een online activiteit.
Een aantal dagen voor de activiteit ontvang je via e-mail een herinneringsmail met de Zoom-link om deel te nemen aan het online gesprek. Zorg dat je Vormingplus toevoegt aan je contacten zodat je deze mail niet mist.

Partners:

Zeis en Bijl

Over de begeleiding:

Kevin Lambeets
Deze activiteit is bijna volzet. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.