Biodiversiteit in de ecologische tuin: over struwelen en houtkanten -online-

U bent hier

Home > Biodiversiteit in de ecologische tuin: over struwelen en houtkanten -online-

Wanneer

di, 15/12/2020 - 19:30 - 21:30
Voeg toe aan kalender2020-12-15 19:30:002020-12-15 21:30:00GMT+01:00Biodiversiteit in de ecologische tuin: over struwelen en houtkanten -online-je eigen huis 3001 Heverlee

Waar

bij je thuis -online-
je eigen huis
3001 Heverlee

Prijzen

Prijs - 8.00
Reductieprijs - 6.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 206763

Er valt veel te zeggen over 'ecologisch tuinieren'. De ene tuinier laat pesticiden en fossiele brandstoffen achterwege, de andere gaat aan de slag met bloemenzaadmengsels en sommigen kiezen dan weer bewust voor inheemse soorten.

Dit webinar biedt een praktische inkijk op houtige gewassen allerhande in de ecologische tuin, van plantkeuze tot het verwerken van houtresten. Hoe kan je ervoor zorgen dat jouw tuin een natuurlijk paradijs wordt voor mens én dier? Zoals gewoonlijk knipoogt Kevin Lambeets van Zeis en Bijl daarbij naar het efficiënt gebruik van handgereedschap.

Praktische info:

Dit is een online activiteit.
Een aantal dagen voor de activiteit ontvang je via e-mail een herinneringsmail met de Zoom-link om deel te nemen aan het online gesprek. Zorg dat je Vormingplus toevoegt aan je contacten zodat je deze mail niet mist.

Partners:

Zeis en Bijl

Over de begeleiding:

Kevin Lambeets
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.