Biodiversiteit in de ecologische tuin: bloemrijk grasland & ruige hoekjes online

U bent hier

Home > Biodiversiteit in de ecologische tuin: bloemrijk grasland & ruige hoekjes online

Wanneer

wo, 20/01/2021 - 19:30 - 21:30
Voeg toe aan kalender2021-01-20 19:30:002021-01-20 21:30:00GMT+01:00Biodiversiteit in de ecologische tuin: bloemrijk grasland & ruige hoekjes onlineje eigen huis Online via Zoom of een ander platform

Waar

bij je thuis -online-
je eigen huis
Online via Zoom of een ander platform

Prijzen

Prijs - 8.00
Reductieprijs - 6.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 216778

Als halfnatuurlijke milieus waren bloemenrijke graslanden ooit van grote waarde én voor de mens én voor de biodiversiteit. Maar vandaag staan ze onder druk en kwijnen ze weg.

Ook in de klassieke tuinen hebben ze het moeilijk, want pelouses en stenige oppervlaktes zijn populair (denk maar aan de zgn. Schottergarten ofte 'tuintjes des doods'). Daartegenover staat wel meer aandacht voor wilde bijen of vogels in de tuin.


De tweede online avond in de reeks 'Biodiversiteit in de ecologische tuin' reikt tips & tricks aan rond de ontwikkeling en het onderhoud van bloemenrijke graslanden in je tuin. Het belang van ruige hoekjes komt ook aan bod en je krijgt wat toelichting over de zin en onzin van bloemenzaadmengsels. Kevin Lambeets van Zeis en Bijl verwijst daarbij naar het efficiënt gebruik van handgereedschappen.

Praktische info:

Dit is een online activiteit.
Een aantal dagen voor de activiteit ontvang je via e-mail een herinneringsmail met de Zoom-link om deel te nemen aan het online gesprek. Zorg dat je Vormingplus toevoegt aan je contacten zodat je deze mail niet mist.

Partners:

Zeis en Bijl

Over de begeleiding:

Kevin Lambeets
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.