Bezoek aan het windmolenpark te Gingelom

U bent hier

Home > Bezoek aan het windmolenpark te Gingelom

Wanneer

ma, 22/04/2019 - 13:00 - 16:00
Voeg toe aan kalender2019-04-22 13:00:002019-04-22 16:00:00GMT+01:00Bezoek aan het windmolenpark te GingelomTrommel 3890 Gingelom

Waar

Windmolenpark Gingelom
Trommel
3890 Gingelom

Prijzen

Prijs - 16.00
Reductieprijs - 11.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 196089

Tijdens deze korte uitstap leer je een moderne windturbine van dichtbij kennen. Je krijgt ter plaatse inzicht in de werking van deze gigantische molens. De molen zelf is niet toegankelijk, maar een deskundige wijst je alle details aan waar windenergie wordt omgezet in elektriciteit. Hoeveel wekt zo'n turbine op? Hoe past de turbine zich aan aan de wind?  En hoe wordt de stroom getransporteerd tot bij de verbruikers? Daarnaast zoomen we in op de maatschappelijke voor- en nadelen van windenergie, en het samenspel van overheden en de energiesector om dergelijke investeringen te realiseren.

Praktische info:

Activiteit LAB Zuid-Dijleland. LAB-café met traktatie inbegrepen.
Plaats van afspraak: 13:00 op de carpoolparking van Bertem (E 40, afrit 22). Of 13u30 ter plaatse. Ontdek het volledige LAB-aanbod op www.lab2019.be

Partners:

Altijd Geslaagd Zuid-Dijleland
LDC De Blankaart

Over de begeleiding:

Jan Caerels
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.