Bezoek aan de leerpluktuin bij Hal 5

U bent hier

Home > Bezoek aan de leerpluktuin bij Hal 5

Wanneer

za, 21/11/2020 - 14:00 - 16:00
Voeg toe aan kalender2020-11-21 14:00:002020-11-21 16:00:00GMT+01:00Bezoek aan de leerpluktuin bij Hal 5Diestsesteenweg 104 3010 Kessel-Lo

Waar

Hal 5
Diestsesteenweg 104
3010 Kessel-Lo

Prijzen

Prijs - 8.00
Reductieprijs - 6.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 206737

In de leerpluktuin naast Hal 5 in Kessel-Lo leren jaarlijks 24 mensen al doende ecologisch tuinieren op hun eigen groentebed van 12m². Het concept was meteen razend populair! Ben jij ook nieuwsgierig naar hun aanpak?


De tuin gebruikt maximaal de aanwezige hulpbronnen om in het stedelijke klimaat te tuinieren. Regenwater wordt opgevangen, afval gecomposteerd, de bodem bedekt, wisselteelt toegepast. Het gaat niet zomaar om de kilo's patatjes die uit de grond komen, wel over een grotere betrokkenheid van Leuvenaars bij het voedselsysteem. Gids Jan Vannoppen is al dertien jaar directeur van Velt en wijdt sinds vorige zomer zijn vrije dag vrijwillig aan het begeleiden van de leerpluktuin. Ook benieuwd naar al zijn tips?

Praktische info:

Plaats van afspraak: poortje aan de ingang van de leerpluktuin, rechts van de hoofdingang van Hal 5. Voorzie jezelf best van laarzen of stevige schoenen, een regenjas en warme kledij. Hoe geraak je daar? www.hal5.be/#bereikbaarheid

Vergeet je mondmasker niet!
Corona-afspraken: www.vormingplusob.be/samen-houden-we-het-corona-veilig

Partners:

Velt Leuven

Over de begeleiding:

Jan Vannoppen
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.