Beyond Chocolate: naar een duurzame chocolade, een interactieve dialoog

U bent hier

Home > Beyond Chocolate: naar een duurzame chocolade, een interactieve dialoog

Wanneer

do, 10/10/2019 - 17:30 - 20:00
Voeg toe aan kalender2019-10-10 17:30:002019-10-10 20:00:00GMT+01:00Beyond Chocolate: naar een duurzame chocolade, een interactieve dialoogonbekend X 3000 Leuven

Waar

Later te bepalen
onbekend X
3000 Leuven

Prijzen

Gratis - 0.00

Code: 196480

Onze heerlijke 'Belgische' chocolade heeft een bitter bijsmaakje, op vele fronten. De meeste cacaoboeren leven in extreme armoede, kinderarbeid is er schering en inslag en grote stukken regenwoud moeten wijken voor de cacaoteelt. De boer draagt op die manier onmenselijk zware lasten en risico’s, terwijl de rest van de sector mooie winsten opstrijkt. Daarmee is de cacaosector een pijnlijk voorbeeld van een verwrongen handels- en voedselsysteem dat niet geregeld kan worden met enkel de goede wil van bedrijven.

Maar het kan anders en daarbij hebben we jouw hulp nodig. Tijdens deze debatavond staat jouw mening en die van je mede-deelnemers centraal. Geholpen door enkele experten ter zake, gaan we op zoek naar mogelijke strategieën en oplossingen om van onze heerlijke chocolade ook eerlijke te maken.

Praktische info:

Plaats van afspraak: wordt later meegedeeld op onze website www.vormingplusob.be

Partners:

Oxfam Wereldwinkel Leuven vzw
International Office KULeuven

Over de begeleiding:

Tiny Alaerts
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.