Basiscursus fruitbomen snoeien

U bent hier

Home > Basiscursus fruitbomen snoeien

Wanneer

za, 23/11/2019 - 09:00 - 16:00
Voeg toe aan kalender2019-11-23 09:00:002019-11-23 16:00:00GMT+01:00Basiscursus fruitbomen snoeienMechelsesteenweg 485 3020 Herent

Waar

LDC d'Ontmoeting
Mechelsesteenweg 485
3020 Herent

Prijzen

Prijs - 18.00
Reductieprijs - 14.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 196257

Tijdens deze cursus maak je kennis met de basisbeginselen van het snoeien van fruitbomen. Wat is de beste periode voor een bepaalde fruitboom? Welke verschillende methodes bestaan er, en waarvoor worden ze gebruikt? We bespreken deze onderwerpen uitvoerig. Ook verschillende snoeigereedschappen komen aan bod. Gewapend met de theorie ga je ook buiten aan de slag voor een stukje praktijk. Na deze dag ken je de kneepjes van het vak. Je tuin zal er wel bij varen.

Praktische info:

Heb je een specifieke snoeivraag waarop je zeker een antwoord wil? Mail ze voor 4 november naar patricia.toebinte@vormingplusob.be zodat we daarop kunnen ingaan tijdens de cursus.
Meebrengen: aangepaste kledij, snoeischaar en/of zaag en lunch.
Het praktijkgedeelte gaat door in de nabijheid van het LDC, maar misschien niet op wandelafstand. We raden aan om te carpoolen.

Partners:

Nationale Boomgaardenstichting vzw

Over de begeleiding:

Jan Gelders
Deze activiteit is volzet. Als je inschrijft, kom je op de wachtlijst

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.