Ambacht in een actueel kleedje: manden vlechten met kranten en tijdschriften

U bent hier

Home > Ambacht in een actueel kleedje: manden vlechten met kranten en tijdschriften

Wanneer

wo, 25/03/2020 - 19:30 - 22:30
Voeg toe aan kalender2020-03-25 19:30:002020-03-25 22:30:00GMT+01:00Ambacht in een actueel kleedje: manden vlechten met kranten en tijdschriftenDorpsplein 33 3470 Kortenaken

Waar

’t Dorp (zaal)
Dorpsplein 33
3470 Kortenaken

Prijzen

Prijs - 14.00
Reductieprijs - 11.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 206424

Hou je oude kranten en tijdschriften vanaf nu bij, want in deze workshop krijgen ze een nieuw leven! We steken het oude ambacht van manden vlechten in een actueel kleedje. Ga zelf aan de slag en ontwerp je eigen unieke mand.

Praktische info:

Meebrengen: kranten, tijdschriften, lijm, schaar, snijmesje, karton, klemmen of wasspelden, eventueel verf (bv glanzende muurverf) en enkele verfborstels, stuk plastic of doek om tafel te beschermen waarop je werkt.

Partners:

Cultuurdienst Gemeente Kortenaken
Altijd Geslaagd Zuid-Hageland

Over de begeleiding:

Irina Van Goethem
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.