Alternatieve kerstversiering

U bent hier

Home > Alternatieve kerstversiering

Wanneer

wo, 20/11/2019 - 13:00 - 17:00
Voeg toe aan kalender2019-11-20 13:00:002019-11-20 17:00:00GMT+01:00Alternatieve kerstversieringWerchterplein 21 3118 Werchter

Waar

LDC De Oude Pastorie
Werchterplein 21
3118 Werchter

Prijzen

Prijs - 25.00
Reductieprijs - 19.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 196317

Maak zelf mini kerstversieringen voor een persoonlijke en ecologische kerstboom! We gaan samen aan de slag met natuurmaterialen en recup-spulletjes. Een kapotte gloeilamp wordt een pinguïn. Van je oude kerstkaarten en familiefoto’s maak je persoonlijke wenskaartjes, hangertjes en slingers. Met een afwasborstel en kroonkurken tover je mini kerstlandschappen. Glitter, parels, stofjes, linten en goudverf zorgen voor extra bling bling en kerstsfeer. Minimum effort en maximum result!

Praktische info:

Meebrengen: schaar, pincet, kleine punttang voor fijn werk, oude kerstkaarten en/of oud magazine met veel tekst en illustraties, oude gloeilamp (bolvorm) , oude gebreide of stoffen handschoen , enkele oude kerstballen om te beplakken/overschilderen en een lijmpistool (indien mogelijk). Heb je nog ander leuk materiaal thuis liggen, breng dat dan zeker ook mee.
Specifiek materiaal € 6 inbegrepen.

Partners:

Over de begeleiding:

Marleen Peetermans
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.