Aandacht voor jezelf, aandacht voor je kind

U bent hier

Home > Aandacht voor jezelf, aandacht voor je kind

Wanneer

vr, 17/05/2019 - 10:00 - 15:30
Voeg toe aan kalender2019-05-17 10:00:002019-05-17 15:30:00GMT+01:00Aandacht voor jezelf, aandacht voor je kindA. Nihoulstraat 74 3270 Scherpenheuvel

Waar

GC den Egger
A. Nihoulstraat 74
3270 Scherpenheuvel

Prijzen

Prijs - 29.00
Reductieprijs - 22.00

Heb je een werkloosheidsuitkering, een uitkering van arbeidsongeschiktheid of het OMNIO-statuut? Dan betaal je de reductieprijs. Duid bij inschrijving het reductietarief aan. Wij nemen dan contact met je op om dit te verifiëren.

Is de reductieprijs nog te hoog voor jou? Neem dan zeker contact op met ons! We bepalen dan samen een redelijke prijs.

De reductieprijs geeft je een vermindering van 25% op het standaardtarief van een cursus. Het geldt enkel voor cursussen waarvan het standaardtarief groter is dan € 8.

Code: 195964

Tijdens deze vorming krijg je een aantal wegwijzers die je doen stilstaan bij jezelf als ouder, en bij de opvoeding van je kind. Door jezelf als ouder een dag lang echte aandacht en ruimte te geven, komt er beweging in je ouderschap en waait er misschien zelfs wel een frisse wind ... Tijdens deze cursus wordt een aantal vragen aangereikt waarmee je, met de nodige ondersteuning, aan de slag gaat. Een moment om jezelf als ouder (en daarmee ook je kind) in de drukte van alledag tijd te gunnen.

Partners:

Altijd geslaagd Noord-Hageland
GC den Egger
PRH

Over de begeleiding:

Dinette Kooiman
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

GRATIS BROCHURES

Bekijk de brochures online of registreer je om de kwartaalkrant gratis in je bus te krijgen. De 'Altijd Geslaagd'-brochures vallen automatisch in de bus bij de inwoners van de betrokken gemeenten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

You must have Javascript enabled to use this form.